PALVELUT JA OSAAMINEN

Tervetuloa Hierontapaikkaan hoidettavaksi!

Hierontapaikassa työskentelevät asiantuntijat ovat suorittaneet urheiluhieroja EAT ja DNT koulutuskokonaisuudet. Käytännössä osaamisemme on koulutetun hierojan ja fysioterapeutin välimaastosta, ja lisäksi olemme käyneet useita jatkokoulutuksia, joista laajin länsimaiseen lääketieteeseen perustuva kuivaneulaus (monelle tutumpi akupunktio).

Haluamme erityisesti selvittää asiakkaamme kehon toimintahäiriöiden syitä ja pyrkiä erilaisin testein ja käsittelymenetelmin palauttamaan kehon toiminta normaaliksi. Osaamisemme avulla selvitämme, onko kyseessä niveltason vai pehmytkudoksen toimintahäiriö. Tarjoamme ennaltaehkäisevää, huoltavaa ja kipua lievittävää kehon hoitoa.

Osaamisalueemme ovat:

  • nivelliikkuvuuden lisääminen
  • nivelmobilisaatiot
  • perinteinen hieronta ja urheiluhieronta
  • Dry Needling eli kuivaneulaus
  • fasciaja triggerpistekäsittelyt
  • kinesioteippaukset

Lisäksi olemme kouluttautuneet professional tason Dry Needling-terapeuteiksi, eli tutummin olemme länsimaisen lääketieteen akupunkturisteja.

Hoidoissamme saat mahdollisuuden käyttää painesukkia lymfakierron tukemiseen, väsyneiden jalkojen hoitoon ja lihasten palautumisen nopeuttamiseen.

Halutessasi voit vuokrata kotiin Neurosonic-patjan. Neurosonic on suomalainen keksintö, matalataajuusvärähtelyyn perustuva patja, jolla hoidetaan erilaisia stressitiloja; parannetaan unen laatua, tuetaan vuorotyön palautumista ja nopeutetaan urheilusta tulevan kuormitustilan palauttamista.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin kerromme mielellämme lisää !